Tassa on ollut muutaman paivan blogitustauko, monesta syysta. Olen ollut laiska, enka ole netittanyt tuoreimpia kuvia (paitsi muutamia lumikuvia Facebookiin), sopivin blogitusajankohtani on edelleen n. kahdelta yolla (Irlannin aikaa), eli juuri samaan aikaan vuodatuksen jokaoisen katkon kanssa, joten on sitten jaanyt blogittamatta, ja muutenkin, olen lahinna nukkunut, roikkunut Facebookissa ja katsonut telkkaria, eli ei tassa mitaan kummempaa blogittamisen aihetta ole edes ollut.

Jouluksi iskenyt tauti jatkuu hinkuyskan osalta edelleen, ja paras asento nukkumiseen on yha puoliksi istuen sohvalla. Oimo on vahan narkastynyt, kun Mama on vienyt hanen suosikkinukkumapaikkansa, mutta han on siirtynyt nyt sohvan irtopaallisen alle, sohvan taakse. Positiivisena puolena se, etta olohuoneessa nukkuessa tulee herattya viimeistaan aamukymmenelta, kun anoppi siirtyy olkkarin puolelle, etta vuorokausirytmi on jokseenkin lahempana ns. normaalia. Pitanee kavaista tassa joku paiva laakarilla, kun han kehotti tulemaan uudestaan ellei tauti katoa antibiooteilla.

Jaakausi on ainakin toistaiseksi ohi - nyt taitaa olla jo kolmas sula paiva, eika lumesta enaa tietoakaan. Eilen illalla kylla satoi jalleen lunta, mutta talla kertaa se suli heti pois, kun oli lampoasteita. Koulukin alkoi nakojaan eilen - H soitti kotimatkaltaan ja olisi tullut meille, mutta oli sen verran lyhyt varoitusaika, etta sovittiin hanen tulevan vasta tanaan koulun jalkeen. Kaikki kynavarastot yms. ovat tosin edelleen ullakolla, enka valttamatta haekaan niita viela talla viikolla, mutta eikohan me selvita laksyista muutenkin, kun hanella on kuitenkin omat penaalit mukana. (Joko kaikki pikkutytot ovat samanlaisia tai sitten H vaan sattuu olemaan hyvin samanlainen kuin mina hanen ikaisenaan - hanella on usein 2-3 penaalia mukana, ja kaikki pullollaan ties mita.. Itsellani oli aina monen tusinan pyyhekumin kokoelma, valikoima hassuja terottimia, yms., jotka sitten jarjestelin joka tunnilla tosi OCD-meiningilla omille paikoilleen pulpetilla..)