Christmas cake & salmiakki chocs for M

M oli kutsunut meidat lauantaina itsenaisyyspaivabileisiin, ja olin miettinyt, josko olisin leiponut viemisiksi pullaa (olisikin ollut ehka kolmas kerta Irlannin vuosieni aikana, heh.. nimim. laiska myos leipurina). Joulupaketti kuitenkin sattui tulemaan just perjantaina, joten olikin helppo napata sielta vaan Stockan herkullinen joulukakku ja boxi salmiakkisuklaata mukaan.. Muistin myos viime joulun jalkeen saapuneet Pentik-tontut, jotka olin pakannut tata joulua varten niin hyvin, etta melkein unohdin koko laatikon olemassaolon :o Ihan sattumalta tormasin kuitenkin siihen, ja nappasin nama pari pikkutonttua M:lle - mielummin nyt kuin vasta jouluksi, niin niita ehtii pitaa joulukoristeina =) Lisasin nimilaput kaulaan..

Pentik elves for M Pentik elves for M

Ajoimme vuorten yli Naasiin - oli jo niin hamaraa, etta liikkuvasta autosta tuli vain unenomainen rapsy jostain Sally Gapin tienoilta;

Going to Naas over Wicklow Mountains

En valitettavasti voi netittaa kuvia itse bileista, mutta siella oli oikein mukavaa. Meita taisi olla yhteensa 11; isantavaki M&M, L&F (joista F:n tapasimme ekaa kertaa, enka ole varma oliko Daniel tavannut L:akaan ennen?), R, ja kaikki muut taisivatkin olla meille uusia tuttavuuksia; A&S ja R&E, seka tietty Daniel ja mina.
A toi mukanaan tekemansa dippileivan (siis itse leivottu leipa, josta sisukset oli otettu pois ja laitettu tilalle herkkudippia), mika oli sen verran hyvaa, ettei sen syomista voinut lopettaa ennenkuin se oli syoty loppuun.. Heh.. Siihen sitten taysi ateria paalle; itse savustettua lohta (ooohhh..), muussia, paria erilaista sillia, kanaa, salaattia, perunasalaattia, porkkanalaatikkoa, herkkuoliiveja, fetapaloja.. unohdinkohan jotain.. Joka tapauksessa, ruoka oli hyvaa ja sita oli paljon =P
Kun jossain vaiheessa ehdimme jalkiruokiin asti, olin jo niin taynna etten pystynyt popsimaan edes kovin paljon juustoja :o R:n tekemia joulutorttuja oli kylla ihan pakko vetaa muutama, kun niita vaan ei saa Irlannissa, ellei joku varta vasten tee niita - ja itsehan olen siis erittain laiska leipomaan.. Olen kai tehnyt taalla vain kerran joulutorttuja, eika niista tullut visuaalisesti kovin kauniita, kun takalainen luumusose on koostumukseltaan niin erilaista kuin suomalainen joulutorttuhillo. Mutta R oli kayttanyt suomalaista joulutorttuhilloa - nam!
Katsottiin myos Tuntematon sotilas -DVD:ta, mutta kaikki suomalaiset katosivat jossain vaiheessa huoneesta, jattaen vain ei-suomalaiset karsimaan sotaelokuvan pariin =D (Daniel kylla totesi pitaneensa elokuvasta, jota ei kai kuitenkaan nahnyt ihan kokonaan, etta kai se on joskus hommattava DVD:lla, ellei sitten satu tulemaan ennen tammikuuta joltain suomalaiselta kanavalta, kun mulla on viela TVkaistan katseluaikaa jaljella..)

At M's party in Naas

Tassa alla viela muutama kuva M:n uusimmasta nukkekodista, ostokunnossa;

M's dollhouse as she bought it M's dollhouse as she bought it

M's dollhouse as she bought it M's dollhouse as she bought it