I made Whiskas cat heads with H

Postitan takautuvasti kuvia.. H:lla oli maanantaista 6/4 alkaen kaksi viikkoa paasiaislomaa koulusta, joten sovimme, etta han tulisi sina aikana meille vain tiistaisin ja torstaisin. Tiistaina 7/4 teimme kissakoristeita (ylla). Kaytin Whiskasin kissaherkkupalojen kantta mallina, kun piirsin kissanpaat ohuelle pahville, ja sitten piirsin lyijykynalla nenan, silmat ja suun, joiden avulla varitimme omamme. H teki lisaksi omalle kissalleen hienon helmihannan.

H made me an Easter mailbox H's Easter decorations

H oli tehnyt mulle paasiaisaiheisen 'postilaatikon' (ylla, vas.), ja han teki meilla toisen (ylla, oik.), jonka aikoi muistaakseni antaa opettajalleen.

Our funny drawings H made a dress for her paperdoll H's paperdolls

Ylla, ekassa kuvassa hassuja piirroksiamme, ja kahdessa muussa kuvassa Princess Poppy -kirjasta leikatut paperinuket, jotka liimasin pahville, etta kestaisivat enemman H:n leikkeja. Kirja on muuten todella mukava puuhakirja, jonka ohessa tuli myos tarroja. Paperinukeille on kokonainen sivu vaatemalleja, jotka voi helposti piirtaa lapi valkoiselle paperille, ja sitten varittaa tai muuten koristella niista ihan millaisia itse haluaa. H ei ollut ennen nahnyt paperinukkeja, mutta han innostui kovasti tekemaan niille vaatteita, ja muokkasi mallien perusteella myos aika onnistuneet shortsit!

Tanaan emme lukeneet mitaan, kun H unohti tuoda luettavaa, mutta hanhan oli kuitenkin lomalla, etta menihan se aika askarrellenkin. Han lukee kuitenkin jo melko sujuvasti - yleensa..